Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Söker du jobb i Tyskland, Österrike eller Schweiz? Vi översätter ditt CV till tyska

Söker du jobb i Tyskland, Schweiz eller Österrike? Vi översätter ditt CV till tyska. Mejla dina dokument till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

CV till och från tyska

Tyskland är den största arbetsmarknaden inom den Europeiska gemenskapen. Städer som Berlin, München, Frankfurt och Hamburg är alla attraktiva som internationell arbetsmarknad.

Söker du jobb i Tyskland, Schweiz eller Österrike? Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder prisvärd och snabb hjälp med översättningar av CV och personliga brev.

Lokalisering

De tyska språkvarianterna är många och en tysk översättning kräver kunskap om såväl dialekt som branschterminologi.

De översättare vi använder är väl insatta i de olika språkvarianterna och har erfarenhet från det, för översättningen, aktuella yrkesområdet.

Du får en anpassad översättning där vi tagit hänsyn till geografiskt område, terminologiska uttryck och andra faktorer som kan ha inverkan på textöversättningen, så kallad lokalisering.

Prisvärd offert

Många av våra kunder väljer att anlita oss för återkommande uppdrag. Vi är kända för vår höga kvalitet, våra konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Skicka ditt CV och personliga brev till oss så granskar vi texterna och återkommer med en prisvärd offert så fort som möjligt.

Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om du har frågor eller funderingar kring din översättning. Någon av våra projektledare hjälper dig vidare.

2016-04-25T08:58:11.0870556Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.