Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av meritförteckning och CV till och från spanska

Söker du jobb som pilot? Vi översätter ditt CV till och från spanska

Söker du jobb som pilot och behöver översätta ditt CV och personliga brev till eller från spanska. Skicka dokumenten till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar professionella frilansande översättare över hela världen.

Vi erbjuder prisvärda och snabba översättningar av CV, meritförteckningar och personliga brev av högsta kvalitet.

Ingenjör, pilot, läkare eller tandtekniker

Översättaren som anlitas för ditt uppdrag, har alltid målspråket som modersmål och erfarenhet inom den yrkesinriktning du söker jobb.

Så oavsett om du söker jobb som ingenjör, tekniker, pilot eller läkare så har översättaren den terminologiska kunskapen som krävs.

Kvalitet behöver inte vara dyrt

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar kvalitetsöversättningar utöver det vanliga. Våra priser är starkt konkurrenskraftiga och våra ledtider korta, så tveka inte att kontakta oss redan idag för en snabb översättning av ditt CV.

Erbjudande

Mejla ditt CV och personliga brev så analyserar vi texterna och återkommer med ett förmånligt erbjudande så snart som möjligt. Du kan även fylla i formuläret och kontakta oss den vägen.

Kontakt

Välkommen att ringa 08-58 09 78 77 och prata med oss om du har några frågor så hjälper vi dig vidare. Så många nöjda kunder kan inte ha fel! Ring oss nu för en skräddarsydd översättning.

2016-04-25T08:58:21.1022556Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.