Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Fiskeindustrin är ett säkert kort om du söker jobb i Norge. Vi hjälper dig översätta ditt CV och personliga brev till och från norska

Fiskeindustrin är ett säkert kort om du söker jobb i Norge. Vi översätter ditt CV och personliga brev till norska. Skicka ditt CV till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

Meritförteckningar och CV till och från norska

Fiske- och oljeindustrin samt vårdsektorn är säkra kort om du planerar att söka jobb i Norge.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder snabb och prisvärd hjälp med att översätta ditt CV och personliga brev till norska.

Givetvis har vi kompetensen att även översätta ditt CV från norska till det målspråk som du önskar.

Skräddarsydd översättning

Vi väljer noga ut den översättare som ska bearbeta dina texter. Längre ner på sidan hittar du exempel på de språkkombinationer som vi översätter oftast till och från.

Finns inte det målspråk du önskar översätta till med? Ring 08-58 09 78 77 så löser vi det och skräddarsyr vi din översättning utifrån dina behov och önskemål.

Offert

Mejla ditt CV så analyserar vi materialet och återkommer med en prisvärd offert som du får ta ställning till. Du betalar ingenting förrän du aktivt godtagit det erbjudande du fått.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka erbjudanden vi har och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi är idag den snabbast växande översättningsbyrån i Europa och utökar just nu verksamheten i flera länder.

2017-08-16T11:59:22.3649677Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.