Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Söker du säsongsjobb i de franska alperna? Vi översätter ditt CV till franska.

Söker du säsongsarbete i de franska alperna och behöver hjälp att översätta ditt CV till franska? Skicka det till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

Översättning av CV till och från franska

Många, främst européer, söker jobb i Frankrike. Här kan du välja alltifrån jobb inom lantjordbruk till säsongsarbete i de franska alperna och mycket, mycket mer.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningstjänster av CV, meritförteckningar och personliga brev till och från franska.

Käll- och målspråk – lokalisering

Vi anlitar översättare med målspråket som modersmål och en relevant bakgrund i förhållande till det område du söker arbete inom.

Vill du ha ditt CV översatt till franska har översättaren franska som modersmål. Är målspråket däremot svenska har översättaren svenska som modersmål.

Vi tar alltså hänsyn till käll- och målspråk, översättarens erfarenhet, geografiskt område och andra faktorer som kan påverka översättningen. Detta kallas för lokalisering och är en naturlig del i sättet vi arbetar.

Offertbegäran

Längre ner på sidan finns länkar till mer information om de språkkombinationer vi översätter mest emellan. Men vi kan översätta mellan fler språk än så. Skicka ditt CV till oss så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande för din översättning.

Kontakta oss

Vill du prata med någon innan du skickar ditt CV är du välkommen att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka erbjudanden vi har och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

2016-04-25T08:58:05.9858556Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.