Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av meritförteckning och CV till och från engelska

Vi översätter ditt CV och personliga brev till och från olika engelska språkvarianter

Vi översätter gärna ditt CV och personliga brev till eller från engelska. Skicka ditt CV så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder skräddarsydda översättningar av CV och personliga brev till och från olika engelska språkvarianter.

Lokalisering

Här är lokalisering därför extra viktigt. Det vill säga att man lokalanpassar översättningen utifrån geografiskt område och målgrupp.

Här anpassar vi ditt CV efter relevant engelsk språkvariant. Uttryck, terminologi och olika mått- och enhetssystem skrivs om beroende på målspråk.

Hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser

Anlitar du oss på översättningsbyrån Snabböversättare garanterar vi att du får en kvalitetssäkrad översättning av ditt CV helt anpassat utifrån dina behov och önskemål.

Vi kan tack vare den senaste tekniken och unika programvaror hålla en rimlig prisnivå och ändå bibehålla den höga kvaliteten på våra översättningar.

Offerterbjudande

Mejla ditt CV och personliga brev idag och ta reda på kostnaden för din översättning. Vi lovar att få konkurrenter kan matcha eller överträffa det erbjudande vi ger dig!

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer ringer du oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi dig vidare. Vi skräddarsyr din översättning så att den passar dig och det jobb du ska söka.

För oss är du som kund det viktigaste och vi finns alltid tillgängliga via e-post och telefon när du behöver diskutera eller fråga om någonting. Välkommen att ta kontakt med oss redan idag!

2016-04-25T13:06:38.8846278Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.