Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av meritförteckning och CV till och från danska

Skrivbord med hand på.

Vi översätter ditt CV och personliga brev till och från danska.

Översättningsbyrån Snabböversättare får ofta i uppdrag att översätta CV, personliga brev och meritförteckningar till och från danska.

Vi hjälper dig att lyckas i ditt arbetssökande i andra länder genom skräddarsydda, behovs- och yrkesanpassade översättningar.

Anpassad översättning av personligt brev

Många svenskar väljer idag att pendla och jobba i våra nordiska grannländer, däribland Danmark. Vi ser en tydlig ökande efterfrågan på översättningar av meritförteckningar mellan svenska och danska.

Våra översättare anpassar alltid projektet utifrån dina behov och skräddarsyr översättningen utifrån käll- och målspråk, facktermer och andra lokala uttryck som påverkar textbearbetningen.

Offertförfrågan

Skicka ditt CV till oss så återkommer vi snarast möjligt med en prisvärd offert på din översättning. Du kan även fylla i formuläret om inte textmängden överstiger en A4-sida.

Vi garanterar att ditt CV hanteras och bearbetas av en noga utvald översättare med rätt kompetens, bakgrund och modersmål i förhållande till uppdragets karaktär.

Kontakta oss

Varmt välkommen att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla en projektledare direkt via visitkortet här nedanför om du vill fråga något eller ha mer information. Vi hjälper dig vidare.

2016-06-03T08:50:24.7108561Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.