Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Konferensrum.

Behöver du översätta ditt CV från tyska till svenska?

CV från tyska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare har kunder som sträcker sig från privatpersoner och börsnoterade företag till stora organisationer och olika myndigheter.

CV, meritförteckningar och personliga brev bearbetas och hanteras av kompetenta översättare med målspråket som modersmål.

Tysk-svenska översättare

Vill du översätta ditt CV från tyska till svenska för att vara säker på att du får ett korrekt språkbruk och rätt terminologiska uttryck för just den tjänsten du söker?

Då rekommenderar vi att du hör av dig till oss på översättningsbyrån Snabböversättare. Vi anlitar översättare med erfarenhet från/utbildning inom den bransch du söker jobb.

Offertförfrågan

Med kvalificerade och professionella översättare, väl insatta i det aktuella yrkesområdet, får du en kvalitativ översättning. Skicka ditt CV via e-post till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande så snart som möjligt.

Ring oss

Har du frågor eller vill ha mer information så ring oss gärna på 08-58 09 78 77. Vi tittar på den lösning som passar dig bäst och skräddarsyr ditt projekt utifrån dina förutsättningar.

2016-05-27T08:39:59.1032190Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.