Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Söker du jobb inom den spanska turismnäringen och behöver översätta ditt CV från svenska till spanska? Vi hjälper dig!

Söker du jobb som turisvärd och behöver översätta ditt CV från svenska till spanska? Skicka din meritförteckning till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

Få hjälp att översätta ditt CV till spanska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder behovsanpassade översättningar av CV och personliga brev från svenska till spanska.

Vi samarbetar med modersmålsöversättare i princip alla spansktalande regioner vilket garanterar kvalitetssäkrade texter och korta ledtider.

Korrekt terminologi

Olika yrken har olika terminologiska uttryck. Detta är minst lika viktigt att ta hänsyn till i en översättning som den grammatiska delen.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar översättare med en relevant bakgrund till det han/hon översätter. Ditt CV översätts alltså alltid av någon med stor insikt i den bransch du söker jobb inom.

Erbjudande

För att du ska kunna ta del av våra förmånliga erbjudanden behöver vi granska ditt CV och personliga brev. Mejla materialet till oss så återkommer vi med en prisvärd offert snarast möjligt. Därefter väljer du om du vill beställa eller inte.

Ring oss

Önskar du mer information är du varmt välkommen att ringa 08-58 09 78 77 så får du prata med någon av våra projektledare. Hos oss får du snabb och prisvärd hjälp så ring idag så hjälper vi dig vidare!

2016-04-25T08:58:19.4174556Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.