Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Snabel-A.

Vi översätter ditt CV från svenska till norska!

CV från svenska till norska

Många norska arbetsgivare rekryterar dessutom arbetskraft via svenska jobbsökningstjänster. IT-sektorn, olje- och fiskeindustrin är exempel på områden där rekrytering sker.

Ska du söka jobba i Norge och vill ha ditt CV översatt till norska? Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med norska modersmålsöversättare inom olika fackområden. Hos oss får du snabb och prisvärd hjälp.

Svensk-norska översättare

Den som översätter ditt CV har norska som modersmål (bokmål eller nynorska) men också erfarenhet inom den bransch ni söker arbete.

Översättarens spetskompetens och goda språkkunskaper i käll- och målspråk garanterar dig den bästa tänkbara översättningen av din meritförteckning.

Låga kostnader – hög kvalitet

Tack vare kostnadseffektiva arbetsrutiner, kompetenta och välutbildade översättare och modern teknik, kan vi hålla generellt lägre priser än många andra konkurrenter, leverera inom överenskommen tid och ändå bibehålla en hög kvalitet på det utförda arbetet.

Kontakta oss för en prisvärd offert

Mejla eller ring 08-58 09 78 77 och begär en offert så lovar vi ett prisvärt erbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha. Vi skräddarsyr och behovsanpassar översättningen utifrån dina önskemål och förutsättningar.

2016-06-15T14:36:15.6876968Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.