Eiffeltornet i Paris.

Ska du söka en tjänst i Frankrike och vill översätta ditt CV från svenska till franska?

CV från svenska till franska

Många européer, däribland svenskar, söker arbete i Frankrike och andra fransktalande regioner. Kanske tänker du söka säsongsarbete som skidlärare i Alperna eller drömjobbet i Paris?

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar ofta CV och personliga brev från svenska till franska. Vi har kompetensen som krävs för en felfri översättning.

Franska översättare i olika länder

Med kompetenta översättare i Frankrike, Schweiz, Kanada och Belgien kan vi garantera bästa tänkbara kvalitet av din översättning.

Vi tar inte bara hänsyn till de olika språkvarianterna utan också kulturella skillnader, terminologi och andra direkt påverkande faktorer. Detta kallas lokalisering och ingår alltid i våra erbjudanden.

Förmånligt erbjudande

Kontakta oss för en offert och ta reda på kostnaden för din översättning genom att skicka ditt CV till oss. Vi återkommer med ett prisvärt erbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha.

Ring oss

Välkommen att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om du har frågor. Tillsammans tittar vi på den helhetslösning som passar dig bäst. Vi garanterar en översättning av toppkvalitet, med snabb leverans och till ett konkurrenskraftigt pris.

2016-05-27T08:39:09.8502942Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.