Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Bläckpennor.

Ska du söka en tjänst i Finland och vill översätta ditt CV från svenska till finska?

CV från svenska till finska

Bor du i Sverige men funderar på att söka jobb i Finland? Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar ditt CV utifrån dina behov, terminologi och inriktning.

Tack vare vår databas med tusentals översättare ser vi snabbt vilka som är tillgängliga och kan välja någon med rätt egenskaper och erfarenhet för just ditt yrkesområde.

Svensk-finska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare som har finska som modersmål och kan därför garantera bästa tänkbara kvalitet på din översättning.

Vi kräver dels att översättaren kan styrka sitt modersmål men också sina kunskaper i svenska och erfarenhet inom sitt ämnesområde. Översättaren har alltid en viss insikt i det yrke din jobbansökan gäller.

Erbjudande

För att vi ska kunna ge dig en korrekt prisuppgift på din översättning, rekommenderar vi att du skickar ditt CV till oss så återkommer med ett prisvärt offerterbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Vi svarar gärna på dina frågor och berättar mer så ring oss 08-58 09 78 77 för ytterligare information. Vi skräddarsyr och anpassar din översättning utifrån de behov och förutsättningar du har. Du kan även mejla direkt till en projektledare via länken här nedanför i visitkortet.

2016-05-27T08:38:09.9853083Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.