Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbord.

Söker du jobb i USA, Storbritannien eller Australien? Vi översätter ditt CV från svenska till rätt engelsk språkvariant.

CV från svenska till engelska

Har du planer på att söka jobb utomlands? Är London, New York eller Sydney någon av de städer du drömmer om att arbeta i?

De flesta svenskar är idag bra på engelska men vid en jobbansökan vill man kanske vara säker på att man gör ett gott intryck på den potentielle nye arbetsgivaren.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med frilansande engelska översättare i olika länder. Vi har det som krävs för en korrekt översättning av ditt CV och personliga brev.

Jobba i USA, Storbritannien, Kanada eller Australien

Den stora fördelen med att anlita oss som översättningsbyrå är att vi har dels kunskapen om de olika engelska språkvarianterna och vad som skiljer dessa åt.

Men här är det inte bara att översätta till engelska utan vid en översättning där målspråket är engelska måste man ta hänsyn till de differenser som finns när det kommer till mått- och enhetssystem bland annat.

Lokalisering

Är ditt CV riktat till en arbetsgivare i USA, Kanada, Australien eller Storbritannien garanterar vi också att texten översätts till amerikansk, australisk eller brittisk engelska.

Vi skräddarsyr din översättning så att du får en grammatisk, terminologisk och språkligt korrekt översättning av din meritförteckning.

Förmånliga priser och snabba leveranser

Våra frilansande översättare finns i alla tidzoner och med kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi leverera snabba kvalitetsöversättningar till rimliga kostnader. Mejla ditt CV till oss så återkommer vi med en prisvärd offert som få andra konkurrenter kan matcha.

Kontakt

Vill du prata med någon innan du skickar ditt CV så ringer du 08-58 09 78 77. Våra projektledare hjälper dig vidare.

2016-05-27T07:56:06.8985931Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.