Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Skrivredskap.

Ska du söka en tjänst som ingenjör i Danmark och vill översätta ditt CV från svenska till danska?

CV från svenska till danska

Är du en av dem som tänker söka jobb på den danska arbetsmarknaden? Vi översätter gärna ditt CV från svenska till danska.

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar dagligen översättningar av CV och meritförteckningar från svenska till danska inom olika yrkesområden.

Kompetenta danska översättare

Om du anlitar oss får du en snabb översättning som utförs av någon med erfarenhet inom det aktuella området.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen du söker och vi anlitar endast översättare som kan styrka sina kunskaper och uppfyller de krav vi ställer. Den som hanterar ditt CV har alltid målspråket som modersmål, det vill säga danska i detta fall.

Skicka en offertförfrågan

Skicka en offertförfrågan på en översättning från svenska till danska via formuläret eller genom att mejla ditt CV till oss så återkopplar vi med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Välkommen att höra av dig på 08-58 09 78 77 om du har några frågor eller vill veta mer. Vi hjälper dig vidare och berättar hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

2016-05-27T06:10:41.8311541Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.