Söker du jobb som flygvärdinna, pilot eller tekniker och behöver översätta ditt CV från spanska till svenska? Vi hjälper dig!

Söker du jobb som pilot eller flygvärdinna och behöver översätta ditt CV från spanska till svenska? Vi hjälper dig! Skicka meritförteckningen till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande!

CV från spanska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar CV, meritförteckningar och personliga brev från spanska till svenska.

Vi erbjuder personliga och behovsanpassade kvalitetsöversättningar till rimliga priser.

Lyckas i ditt jobbsökande

Att sticka ut bland tusentals jobbsökande är inte så lätt. Ännu svårare är om jobbet är i ett annat land och man inte har tillräckliga språkkunskaper för att kunna skriva ett attraktivt CV på målspråket.

Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper dig lyckas i ditt jobbsökande! Anlita oss för en felfri och terminologiskt korrekt översättning av ditt CV och personliga brev från spanska till svenska. Vi har det som krävs!

Kontakta oss idag

Välkommen att höra av dig på 08-58 09 78 77 om du vill veta mer eller har några frågor kring din översättning. Våra projektledare hjälper dig vidare.

2016-04-25T08:58:17.7326556Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.