Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Skicka-knapp.

Mejla ditt CV till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande för en översättning från norska till svenska!

CV från norska till svenska

Är du bosatt i Norge men planerar att söka jobb i Sverige och vill översätta ditt CV från norska till svenska?

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till norsk-svenska översättare och erbjuder snabba och prisvärda översättningar.

Kvalitetsöversättningar

Våra översättare har inte bara målspråket som modersmål och goda kunskaper i källspråket utan även erfarenhet inom den bransch din jobbansökan gäller.

Med spetskompetenta modersmålsöversättare garanterar översättningsbyrån Snabböversättare högkvalitativa översättningar utöver det vanliga. Översättaren har inte bara en god språkkunskap utan även en förståelse för det yrke du vill jobba inom.

Konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser

Tack vare modern teknik kan vi snabbt se vilka översättare som är tillgängliga och kan åta sig olika uppdrag. Översättarna jobbar även kvällar och helger vilket gör att vi kan leverera snabbt.

Med kostnadseffektiva arbetsrutiner har vi minskat den administrativa tiden vilket gjort att vi kunnat hålla konkurrenskraftiga priser utan att tumma på den höga kvaliteten.

Offerterbjudande

Hos oss får du snabb hjälp och slipper leta efter en översättare på egen hand. Du sparar både tid och pengar genom att begära en offert och ta reda på kostnaden för en översättning av ditt CV och personliga brev. Skicka ditt CV till oss så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande som du får ta ställning till. Du betalar ingenting förrän du aktivt tackat ja till erbjudandet du fått.

Kontakta oss

Ring gärna 08-58 09 78 77 om du har frågor eller vill veta mer så får du prata med en av våra erfarna projektledare.

2016-06-15T12:47:14.8096744Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.