Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Datortangenter.

Ska du söka en tjänst i Sverige och vill översätta ditt CV från franska till svenska?

CV från franska till svenska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalificerade och professionella översättningar av CV, meritförteckningar och personliga brev från franska till svenska.

Vi anlitar kompetenta översättare med erfarenhet inom olika yrkesområden och garanterar korrekta översättningar av högsta kvalitet.

Fransk-svenska översättare

Beställer du en översättning av ditt CV från franska till svenska kan du lita på att översättaren har svenska som modersmål, styrkta kunskaper i franska och en relevant bakgrund inom det yrkesområde din anställningsansökan gäller.

Lokalisering

Lokalisering ingår i våra arbetsrutiner. Det innebär att översättaren tar hänsyn till olika faktorer som kan påverka översättningen: terminologiska uttryck, språkkulturella skillnader, mått- och enhetssystem och mycket mer.

Översättningsbyrån Snabböversättare kan tack vare specialiserade översättare, moderna programvaror och kostnadseffektivisering garantera snabba och billiga översättningar av mycket hög kvalitet.

Offertförfrågan

Ta del av våra förmånliga erbjudanden och begär en offert för din översättning genom att skicka ditt CV via e-post. Vi återkommer snarast möjligt med ett erbjudande som du får ta ställning till.

Kontakta oss

Ring och prata med oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

2016-05-27T12:40:10.0281674Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.