Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Reservoarpenna.

Ska du söka en tjänst i Sverige och vill översätta ditt CV från finska till svenska?

CV från finska till svenska

Är du bosatt i Finland och vill söka jobb i Sverige? Ett sätt att söka arbete är genom EURES (European Employment Services).

Det är ett nätverk som består av de offentliga arbetsförmedlingarna i EU-/EES-länderna.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför dagligen översättningar av CV och personliga brev från finska till svenska. Vi hjälper gärna dig också!

Finsk-svenska översättare

I det här fallet har den översättare vi anlitar för ditt uppdrag svenska som modersmål, mycket goda kunskaper i finska och erfarenhet inom den yrkeskategori din jobbansökan gäller. Hos oss får du en översättning av bästa tänkbara kvalitet.

Skräddarsydd översättning

Översättningsbyrån Snabböversättare skräddarsyr din översättning så att den passar dina behov och önskemål så bra som möjligt. Med en korrekt översatt meritförteckning ökar dina chanser till en anställning.

Genom vårt stora nätverk av frilansande översättare ser vi snabbt vilka översättare som är tillgängliga för de olika uppdragen. Vi kan tack vare detta hålla korta leveranstider och en rimlig prisnivå.

Offerterbjudande

Begär en offert genom att fylla i formuläret eller mejla ditt CV till oss. Vi granskar texterna och återkommer med ett förmånligt erbjudande som ni får ta ställning till. Väljer du att acceptera offerterbjudandet så sätter översättaren igång med textbearbetningen direkt.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer ringer du 08-58 09 78 77 så får du prata med någon av våra projektledare som hjälper dig vidare. Du kan också mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför.

2016-05-27T07:16:44.2431006Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.