Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Headset.

Vi översätter ditt CV från engelska till svenska.

CV från engelska till svenska

Funderar du på att söka en tjänst i Sverige men din engelska är bättre än dina svenska språkkunskaper?

Då kan vi på översättningsbyrån Snabböversättare hjälpa dig! Med lång erfarenhet av översättningar inom exempelvis medicin, industri och turism är vi idag den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden.

Jobba i Sverige

Fördelen med att anlita oss för att översätta ditt engelska CV till svenska är att vi har insikten i det svenska samhället, vilka regler som gäller och den terminologi som är aktuell för just ditt ämnesområde.

Detta ger dig en garanti på en översättning av absolut bästa kvalitet och du behöver inte oroa dig för eventuella missförstånd på grund av bristande språkkunskaper.

Attraktivt CV

Låt oss hjälpa dig lyckas i ditt arbetssökande genom att leverera en felfri och korrekt översättning av ditt CV. Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar i det här fallet svenska modersmålsöversättare med erfarenhet inom det yrke du söker arbete.

Vi levererar en korrekt och skräddarsydd översättning av ditt CV som gör att din ansökan har det där lilla extra och förhoppningsvis ökar dina chanser till en anställning.

Begär en offert

Du har ingenting att förlora så hör av dig idag och begär en offert genom att skicka ditt CV till oss. Vi återkommer så fort som möjligt med en prisvärd offert som du får ta ställning till.

Kontakt

Har du frågor eller vill veta mer så ring 08-58 09 78 77. Någon av våra projektledare berättar mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

2016-06-03T08:37:37.4381365Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.