Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kontrollbord och dator.

Vi utför professionella översättningar av ditt CV mellan olika språk.

Översättning av CV

Söker du jobb i Storbritannien, USA eller Australien och behöver översätta ditt CV från svenska till engelska? Hos oss får du snabb hjälp!

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med fler än 4 200 översättare över hela världen.

Lokalisering av engelska

Låt oss säga att du söker jobb i New York som arkitekt. Dina kunskaper i engelska är goda men du vill vara säker på att översättningen får rätt terminologi i förhållande till det geografiska läget eftersom du själv studerat arkitektur i Australien.

Du beslutar dig för att kontakta översättningsbyrån Snabböversättare och vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Ditt CV hanteras av en noga utvald översättare med amerikansk engelska som modersmål och en relevant bakgrund inom arkitektur.

Den här typen av anpassad översättning kallas lokalisering och gör att vi kan garantera kvalitetsäkrade översättningar helt efter våra kunders behov och önskemål.

Olika språk

Våra frilansande översättare bearbetar dagligen 274 000 ord mellan fler än 150 olika språk. Så oavsett yrkesinriktning, käll- och målspråk har vi det som krävs för terminologiskt korrekta översättningar.

Offerterbjudande

Begär en offert genom formuläret eller maila din meritförteckning till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande med kort leveranstid som få av våra konkurrenter kan överträffa. För översättning från svenska till engelska är vårt pris exempelvis SEK 1,69 per ord.

Kontakta oss

Är det bråttom att få iväg din ansökan? Vill du vara säker på att din översättning håller en hög kvalitet? Ring så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig snabbt.

Vi är kända för vår höga kvalitet, våra snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vi har det som krävs precis när du behöver det som mest!

Postadress till vårt kontor i Stockholm:

Snabböversättare Stockholm
World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
SE-111 24 Stockholm
Box 70396
SE-107 24 Stockholm
08-58 09 78 77

2016-06-07T12:00:38.7094109Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.