Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Union Jack

Vi erbjuder kvalificerade översättningar till och från brittisk engelska.

Brittisk översättningsbyrå i London

Oavsett om ni behöver en översättning inom teknik, medicin, juridik eller ekonomi har vi tillgång till specialiserade översättare med rätt kompetens för just ert ämnesområde.

Kontakta oss via e-post för mer information om hur översättningsbyrån Snabböversättare kan hjälpa er.

Specialiserade brittiska översättare

Vår brittiska översättningsbyrå i London samarbetar med ett stort nätverk av specialiserade och kvalificerade översättare med målspråket som modersmål.

Vi har många års erfarenhet av översättningar inom olika områden till och från brittisk engelska. Vi hjälper allt från privatpersoner till större företag och myndigheter med dokument inom olika inriktningar och områden.

Översättningar från svenska till engelska

Ni får en professionell översättning från svenska till engelska. Vi samarbetar med modersmålsöversättare (här: brittisk engelska).

Vi garanterar felfria översättningar med rätt terminologi och språkbruk för det aktuella ämnet och levererar alltid inom överenskommen tid och ofta före utsatt deadline.

Priser

Vi baserar våra priser på antalet ord i ert textmaterial. Textöversättningar från svenska till engelska och vice versa har ett ordpris på SEK 1,69. Slutpriset varierar beroende på projektets storlek men vi garanterar ALLTID ett konkurrenskraftigt pris.

Expertis

Vi kan täcka översättningsbehovet för i princip alla affärs- och ämnesområden som finns idag. Det innebär exempelvis att er juridiska eller ekonomiska översättning alltid får rätt terminologi och språkstil.

Vi översätter texter inom områden som: juridik, ekonomi, teknik, IT, medicin, vetenskaplig forskning och politik.

Vill ni begära en offert?

Genom att fylla i formuläret, skicka era texter via e-post eller ringa 08-58 09 78 77 så kan ni enkelt och snabbt begära en offert för er översättning.

Vi tar fram den bästa lösningen för er text och målgrupp. Vi ser över vilka behov som finns och vilka önskemål ni har och anpassar projektet efter detta. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-05-27T06:38:37.8014984Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.