Hur begär man och hur lång tid tar det att få en offert på en snabböversättning?

Märklig symbol.

Vi hjälper er med brådskande översättningar. Punktliga leveranser och högsta kvalitet.

Vi svarar vanligen på en offertbegäran inom en timme men för större projekt tar det längre tid att fastställa korrekt antal ord och pris, men oftast återkommer vi inom 24 timmar.

Vi tar hänsyn till antalet upprepningar i texten och vad det är för typ av text när vi fastställer priset. Om ni har en brådskande översättning kan ni kontakta oss på 08-44 68 58 87 så berättar vi mer.

Kvantitet med kvalitet

Våra översättare och projektledare hanterar som mest över tvåhundra uppdrag per dag. Ni har alltid möjligheten att kontakta oss på telefonom ni undrar över någonting. Vi jobbar i team och det finns alltid någon på plats som kan hjälpa er.

Snabbt och billigt

Vi är kända på översättningsmarknaden för hög kvalitet, snabba leveranser och marknadsvänliga priser. Anledningarna till vår framgång och starka position på marknaden är många och en av orsakerna är lokalisering.

Lokalisering betyder i här att man tar hänsyn till lokala förhållanden som påverkar översättningen. Det kan vara varierande dialekter, terminologiska skillnader beroende på affärsområde och inriktning. Vi har precis den kunskapen i våra översättare.

Offertformulär och förfrågan

Ring och prata med oss, fyll i formuläret eller skicka era dokument via e-post för att ta del av våra förmånliga erbjudanden. Varmt välkomna att kontakta oss för en offert redan idag!

2016-05-26T13:38:51.7408715Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo