Tidtagningsur.

Expressöversättningar från svenska till spanska.

Expressöversättning–svenska till spanska

Vi garanterar alltid snabba leveranser. Våra översättare finns över hela världen. Därför kan vi utföra er översättning oberoende av tidszon.

Eftersom vi enbart arbetar med översättare som har målspråket som modersmål har ni redan där en hög kvalitet i er svensk-spanska översättning.

Deadlines

Låt oss ge ett exempel: Ni har en brådskande översättning med en deadline på tre timmar. Översättningen gäller ett svenskt pressmeddelande som ska översättas till spanska.

En av våra spanska översättare sätter omedelbart igång med översättningen. Med dubbla internetanslutningar undviker vi eventuella tekniska komplikationer. Er översättning kan levereras tryggt inom överenskommen deadline.

Större projekt – flera spanska expressöversättare

När det handlar om större mängder dokument är inte heller det något hinder att leverera snabbt. Säg att ni behöver översätta 600 sidor inom en deadline på fem dagar – inga problem! Ert projekt fördelas då mellan flera spanska översättare, samtliga med spanska som modersmål.

Vi har slutfört uppdrag inom tidsramar som konkurrenter har bedömt som omöjliga. Vi har ett klientel på tusentals nöjda kunder. Fråga gärna efter en referenslista.

Kontakta oss för en prisvärd översättning

Skicka in er svenska text via e-post redan idag för att få en prisvärd offert på en spansk översättning.

Kontakta oss på 08-44 68 58 87 för mer information om våra arbetsrutiner och vilka översättningstjänster vi kan erbjuda.

2016-05-27T06:48:46.1588607Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo