Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vinkelslip.

Tillverkningsindustrin är ett stort exportområde i Vietnam. Vi erbjuder affärsöversättningar till och från vietnamesiska inom alla affärsområden.

Affärskultur och affärskommunikation i Vietnam

Vietnameserna är ett tufft affärsfolk. Har ni is i magen och mycket tålamod så kommer ni lyckas bra i era förhandlingar.

Tänk på att män och kvinnor inte rör varandra och gestikulera inte för intensivt. Det anses ohövligt och bryskt. Snabböversättare kan underlätta er affärskorrespondens till och från vietnamesiska.

Affärsmöjligheter i Vietnam

Vietnam erbjuder affärsmöjligheter inom många affärsområden. Tillverkningsindustrin är en av dessa. Verkstadsföretag importerar bland annat maskindelar från Vietnam.

Främsta exportvarorna är olja, konfektion, skor, ris och kaffe. Samtidigt ökar efterfrågan på utländska varor av landets kraftigt växande medelklass och snabbt växande industri.

Snabböversättare erbjuder affärsöversättningar till och från vietnamesiska med korrekt terminologi för just ert branschområde.

Visitkort

När man har ett affärsmöte med en kund från Vietnam delar man alltid ut sitt visitkort först. När man ska ta emot eller ge ett visitkort ska man göra det med båda händerna. Efter det tar man god tid på sig och studerar visitkortet. Det är viktigt att man uttalar deras namn rätt och känner till deras titel.

Man gör detta för att visa respekt för den andra parten. Det är också för att tydligt visa att man uppskattar mötet med kunden. Tänk därför på att alltid ta med tillräckligt med visitkort.

Begär en offert på er affärsöversättning till eller från vietnamesiska

Skanna in och bifoga det material ni vill ha översatt i ett e-postmeddelande så återkommer vi med ett offerterbjudande.

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda. Vi är Sveriges marknadsledande översättningsbyrå när det gäller översättningar till och från den asiatiska marknaden.

2016-05-31T12:12:29.4130530Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.