Ciudad de las artes y la ciencias.

Vi utför affärsöversättningar till och från valenicianska.

Att göra affärer i Valencia

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder behovsanpassade affärsöversättningar till och från valencianska oavsett marknadsområden.

Den industriella marknadsinriktningen är fokuserad kring möbler, textil, läder, skor, keramik och leksaker.

Valenciansk affärskommunikation

Affärskulturen här är generellt sett strikt i både små och stora företag. Möten börjar ofta något efter utsatt tid och även om det är viktigt att komma i tid är det en avslappnad inställning till förseningar i valenciansk affärskultur.

Ett möte avslutas ofta med lunch eller middag och det är sedvanligt att en av partnerna betalar notan eller att man delar notan rakt av oavsett vem som har ätit vad.

Affärskultur i Valencia

I en valenciansk affärsrelation är det bra att tänka på följande:

  • Lär känna er affärspartner och undvik långa och sega förhandlingar
  • Valencianska och spanska är affärsspråket eftersom få spanjorer behärskar engelska
  • Skriftliga beslut är definitiva och muntliga överenskommelser gäller men bör bekräftas skriftligen
  • Kontrakt är väldigt detaljerade och advokater med stor expertis om Spanien bör alltid medverka
  • Skriftliga kontrakt bryts inte, i så fall omförhandlar man avtalet
  • Ögonkontakt och närhet är viktigt

Valencianska översättare – lokalisering

Vi har expertisen om de små skillnaderna i de stora språken. Vi har tillgång till valencianska översättare inom alla ämnesområde, alltid med målspråket som modersmål. Men vi har också specialkompetens inom ert specifika affärsområde. Allt för att kunna erbjuda kvalitetsöversättningar till konkurrenskraftiga priser.

Översättningar där man tar hänsyn till geografiska förhållanden, i detta fall Valencia, kallas för lokalisering. Det är vår expertis om lokalisering som gör oss unika som översättningsbyrå.

Professionella valencianska översättningar

Snabböversättare arbetar vi bara med modersmålsöversättare som är väl insatta i den aktuella ämnesterminologin. Detta ger er som kund en garanti på en dialektalt, språkmässigt och grammatiskt korrekt affärsöversättning av toppkvalitet.

Förmånligt erbjudande

En effektiv organisation med kompetenta översättare gör det möjligt att ha konkurrenskraftigt låga priser och kunna korta ledtiderna mycket.

Ta reda på kostnaden för er översättning genom att mejla era textfiler till oss redan idag och få ett förmånligt erbjudande. Ni måste sedan aktivt tacka ja till erbjudandet om ni vill gå vidare och beställa en översättning.

Kontakta oss

Vill ni diskutera något innan ni begär en offert kan ni ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför. Kontakta oss idag för en snabb översättning.

2016-05-26T13:28:00.3037343Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.