Domkyrkotorn och bro över flod.

Vi utför prisvärda affärsöversättningar till och från ungerska.

Att göra affärer i Ungern

Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av ungerska affärsöversättningar inom energi- och miljöteknik, industri, IT- och telekom.

Erfarenhet och kompetens

Vi har utfört över 302 000 uppdrag åt privatpersoner, företag och organisationer fram till 2015-04-25. Vi garanterar kvalitetssäkrade affärsöversättningar till och från ungerska.

Ungerska affärsområden

Förutsättningarna för att göra affärer är mycket goda i Ungern. Det finns stora affärsmöjligheter inom miljö, elektronik, bilindustri, IT och telekommunikation för att nämna några affärsområden.

Flera världskända leverantörer inom konsumentelektronik och bildindustrin finns etablerade i Ungern. Därför är också behovet av översättningar mellan ungerska och olika språk stort

Vad kostar en översättning till ungerska?

Vi behöver granska ert material innan vi kan svara på den frågan. Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande så snart som möjligt.

Har ni en mindre text går det bra att använda formuläret. Hos oss får ni hög kvalitet till låga priser. Spara tid och oförutsedda omkostnader genom att anlita oss för era uppdrag. Vi vilken översättare som passar bäst för just er översättning.

Kontakta oss

Ring gärna 08-44 68 58 87 för ytterligare information. Vi hjälper er med affärsöversättningar till och från ungerska inom alla affärsområden.

2016-05-26T09:49:13.2223454Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.