Jordglob och tidtagningsur.

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från tyska.

Att göra affärer i Tyskland

Med en stark industri och välutbildad befolkning är Tyskland idag Europas största ekonomi.

Därför är Tyskland en viktig marknad för många företag, både för import och export.

Snabböversättare presenterar här några konkreta tips på hur ni kan stärka er kommunikation med era tyska affärspartners.

Struktur och punktlighet

Tyskar är ett punktligt och strukturerat folk. Skriftlig kommunikation bör formuleras på ett formellt sätt och tydligt redovisa vem som är ansvarig för vad.

Titlar tillämpas i affärssammanhang och känner man inte till personens titel används Herr, Fru eller Fröken. Utbildning och expertis värdesätts högt så har ni en gedigen utbildning/titel, nämn gärna detta men på ett sätt som inte framstår som skryt.

Professionell tysk affärsöversättning

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar professionella affärsöversättningar till och från tyska. Alla våra översättare har målspråket som modersmål och spetskompetens inom det för översättningen aktuella området. Givetvis översätter vi även till österrikisk och schweizisk tyska.

Auktoriserade översättningar

För juridiska dokument erbjuder vi auktoriserade översättningar som certifieras av Kammarkollegiet. Men här gäller specifika regler. Läs mer på: Pris på auktoriserad översättning.

Offerterbjudande

Skicka in era texter via e-post redan idag och begär en offert. Vi återkommer med ett förmånligt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller veta mer. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för er affärsöversättning.

2016-05-27T07:16:06.5097237Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.