Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Regeringskansliet i Stockholm

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från svenska.

Affärskultur i Sverige

Sociala regler, seder och bruk är alla olika beroende på land. Översättningsbyrån Snabböversättare informerar här om vad som är bra att tänka på i er affärskommunikation i Sverige.

Finland – Sverige

Affärskommunikation och affärskultur skiljer sig även mellan de nordiska länderna. En finsk chef är auktoritär, leder och delegerar arbetet medan en svensk chef leder genom närvaro, deltagande och information.

En svensk affärskommunikation är byråkratisk och tar lång tid medan den finska är rak, tydlig och snabb. Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder snabba affärsöversättningar till och från svenska.

Svenska affärsöversättningar

Vi anlitar välutbildade svenska översättare med språket som modersmål och mycket goda kunskaper i ert källspråk. Med spetskompetens inom olika affärsområden kan vi garantera hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Hos oss får ni:

Förmånliga priser och snabba leveranser

Hög kvalitet behöver nödvändigtvis inte vara dyrt. Vi kan, tack vare kostnadseffektiva rutiner och moderna programvaror, hålla ett generellt sett lägre grundpris än de många andra översättningsbyråer på den svenska marknaden idag.

Ta del av våra erbjudanden genom att mejla era affärstexter till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande snarast möjligt. Ange eventuella önskemål och önskad leveranstid så är det lättare för oss att ge er en korrekt prisuppgift från början.

Kontakta oss

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 eller kontakta oss via e-post om ni har frågor eller vill veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er!

2016-05-31T14:31:46.1729933Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.