Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Telefonkiosk i London

Vi hjälper företag och privatpersoner med professionell översättning av affärsdokument till brittisk engelska. Mejla oss eller fyll i formuläret och begär en offert så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande!

Att göra affärer i Storbritannien

Trots stora omvälvningar är Storbritannien fortfarande en av världens största ekonomier och banksektorn har en stark global position.

Brittisk affärskommunikation

Översättningsbyrån Snabböversättare presenterar här några goda råd som är bra att känna till och underlättar er affärskommunikation i Storbritannien.

Personliga kontakter

Titlar har inte lika stor betydelse i Storbritannien som i andra länder. Status kommer från hur du uppfattas som person.

Som chef har du inte samma förväntningar på att vara expert som i exempelvis Tyskland och Frankrike. Men du förväntas ha generella kunskaper inom flera områden och vara en ledare som effektivt styr gruppen mot förbättrade resultat.

I andra länder kan det räcka att ha kontakt med de högsta beslutsfattarna men då hierarkierna inte är lika tydliga i Storbritannien ses kontakter med många inblandade som ett tecken på bra ledarskap.

Vårdat språk

De flesta britter värdesätter ett vältalat och vårdat språk. Även i en konfliktsituation fortsätter de flesta britter att behålla en artig och ursäktande ton. Allt för direkt språkbruk kan uppfattas som ohövligt. Lägg gärna lite extra tid på formuleringarna när ni skriver till en brittisk affärspartner.

Lokaliseringsexpertis

Vi på översättningsbyrån Snabböversättare kan lokalisering. Vi anpassar översättningen efter eventuella juridiska omständigheter, dialektskillnader och skillnader i mått och enheter.

Våra översättare blir noga utvalda utifrån era behov. Är det exempelvis en juridisk handling som ska översättas garanterar vi att översättaren har en juridisk bakgrund.

Professionella översättningar till brittisk affärsengelska

Vi på Snabböversättare översätter dagligen texter till brittisk affärsengelska. Alla översättare har målspråket som modersmål och genom vårt breda nätverk av brittiska översättare kan vi erbjuda specialkompetens inom exempelvis juridik, teknik, ekonomi, HR och medicin.

Offerterbjudande

Begär en offert genom vårt formulär eller bifoga era textfiler via e-post så återkommer vi med ett erbjudande. Vi är kända för vår höga kvalitet och våra låga priser.

Kontakta oss på 08-58 09 78 77 för mer information. Vi behovsanpassar och skräddarsyr affärsöversättningen utifrån era behov och önskemål.

2017-12-29T14:29:22.2081361Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.