Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vi erbjuder professionella affärsöversättningar till och från spanska. Fyll i formuläret eller mejla era affärstexter och få ett prisvärt erbjudande!

Att göra affärer i Spanien

Spanska företag och organisationer har en stor betydelse som aktörer på den europeiska affärsmarknaden idag.

Översättningsbyrån Snabböversättare informerar i det här avsnittet om spansk affärskultur och kommunikation.

Ekonomi i förändring

Spanien anses vara ett byråkratiskt land där framförallt statliga kontakter går väldigt långsamt.

Detta är dock till stor del ett rykte som lever kvar från militärstyret då alla större industrier var under statlig kontroll.

Efter Franco-eran har den spanska marknaden blivit betydligt öppnare och med detta har även kommunikationen blivit enklare.

Personliga relationer är viktiga i en spansk affärskommunikation så ha återkommande kontakt med era affärskontakter. Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningar av affärsrelaterade texter till och från spanska.

Professionella spanska översättningar

Vid affärsöversättningar krävs lokaliserade översättningar där man tar hänsyn till geografiskt område och målgrupp. På Snabböversättare arbetar vi bara med översättare som har målspråket som modersmål. Det för att försäkra oss om att er text får en korrekt terminologi och ett modernt språkbruk.

Offerterbjudande

Använd vårt formulär eller skicka era texter via e-post redan idag och få ett förmånligt offerterbjudande. Vi anpassar översättningen utifrån era behov och önskemål.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 och prata med oss, om ni har några frågor så berättar vi mer om vilka helhetslösningar vi kan erbjuda.

2017-12-29T14:24:07.3956580Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.