Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Somaliska statsvapnet.

Vi översätter era affärstexter till och från somaliska. Fyll i formuläret eller mejla era texter till oss så hjälper vi er vidare!

Affärskultur i Somalia

Transport, kommunikation, fiske, flyg, telekom, konstruktion, hotell och marknadsföring är exempel på affärsområden i Somalia.

Jordbruks- och boskapsindustrin är en annan växande sektor. Vi erbjuder översättningstjänster inom alla dessa områden och många fler.

Somaliska affärsrutiner

Somalier har en avslappnad livsstil som återspeglas även i affärskulturen. En normal arbetsvecka i Somalia sträcker sig från lördag till onsdag.

Arbetsdagen börjar vanligtvis 7.00 och slutar 19.00. Torsdag och fredag är helg för somalier precis som lördag och söndag är detsamma för oss.

Affärsmöten – sociala regler

Vett och etikett vid affärsluncher

Somalisk affärsöversättning

Översättningsbyrån Snabböversättare vet vilka affärsregler som gäller i Somalia. Våra somaliska översättare har inte bara språket som modersmål. De har även expertis inom de marknadsområden som är på framfart i Somalia idag.

Lokaliseringen – inverkande faktorer på översättningen – är av yttersta vikt i ett affärssammanhang i Somalia. Anledningen är det vitt skilda dialekterna i landet. Våra översättare har expertisen för detta.

Affärsöversättningar till låga priser

Behöver ni en översättning av ett affärsdokument till somaliska? Fyll i formuläret eller skicka era texter via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudande så snart vi kan.

Genom modern teknologi, effektiviserade rutiner och översättare i alla tidzoner kan vi erbjuda starkt konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser av era översättningar.

Kontakt

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 vid eventuella frågor eller om ni vill veta mer om vad vi kan erbjuda.

2016-05-26T07:27:11.2046820Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.