Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av portugisiska affärsdokument

Vi utför affärsöversättningar till och från portugisiska. Skicka era texter eller fyll i formuläret till höger så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande.

Att göra affärer i Portugal

Sedan demokratiseringen 1974 har Portugal kommit att bli en av världens mest globaliserade ekonomier.

Utbytet med andra portugisisktalande ekonomier är naturligtvis stort men behovet av översättningar till andra språk växer också snabbt.

Hos Snabböversättare får ni snabb hjälp med att översätta era affärsdokument till och från portugisiska.

Hierarkier i affärsvärlden

Delar av statsapparaten har privatiserats men mycket organiseras fortfarande på ungefär samma sätt som under diktaturtiden. Hierarkier är viktiga både inom offentlig och privat sektor så var alltid noga med att försäkra er om att kontaktpersonen ni gör affärer med har rätt befogenheter.

Titlar värdesätts högt så har ni en akademisk examen framhäv detta i era kontaktuppgifter, er e-post och på ert visitkort.

Punktlighet

Punktlighet är inte av lika stor vikt i Portugal som i Sverige så räkna med utdragna möten och att deadlines kan missas. Stressa inte upp er över detta utan behåll en avslappnad inställning och god samtalston i både tal och skrift så behåller ni en god relation.

Affärsöversättning till portugisiska

Snabböversättare hanterar och bearbetar era affärstexter oavsett område. Vi är noga med vem som översätter vad och alla översättare vi anlitar har spetskompetens inom olika inriktningar.

Era tekniska instruktioner översätts exempelvis av någon med teknisk bakgrund. Relevant bakgrund och adekvat utbildning är avgörande när vi väljer översättare för olika uppdrag.

Erbjudande till förmånligt pris

Skicka era textfiler om översättningen gäller ett större antal sidor text så gör vi en analys av materialet innan vi återkommer med ett prisvärt offerterbjudande. Är det en mindre textmängd går det utmärkt att även använda formuläret.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt! Ni kan även mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför.

2017-12-29T14:20:33.8343040Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.