Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Miniräknare och penna

Hos oss får ni prisvärda affärsöversättningar av högsta kvalitet.

Affärskultur i Norge

Norge är en stark ekonomi. Befolkningen har generellt en hög utbildningsnivå och landet är ett av de rikaste i världen.

I affärssammanhang är norrmän direkta och raka i sin kommunikation utan alltför mycket kallprat.

Norska översättare

Presentationer bör vara konkreta och tydliga. För att uppnå detta är det viktigt att ha ett korrekt språk som är tydligt men samtidigt artigt.

Snabböversättares norska översättare har språket som modersmål och många års språkstudier bakom sig. Därför kan vi garantera översättningar av den höga kvalitet en avancerad affärstext kräver.

Affärskommunikation på norska, engelska och svenska

Majoriteten av norrmännen talar flytande engelska och i affärer med utlandet är det ofta detta språk man kommunicerar på. Men norska språket är en viktig identitetsmarkör staten kräver ofta att anbud från utländska företag även ska lämnas in på norska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har hjälpt företag med affärsöversättningar till och från norska under många år och har hittills översatt anbudssvar till ett värde av flera miljoner kronor.

De flesta norrmän förstår svenska och det går bra att använda vid muntlig kommunikation. I skriftliga affärssammanhang är det dock oftast bäst att kommunicera på engelska eller norska.

Kontakt

Har ni frågor om norska affärsöversättningar är ni välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedanför.

2017-12-29T14:18:51.1120328Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.