Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Vi översätter era affärstexter till och från kroatiska i Dubrovnik

Dubrovnik. Mejla era texter till oss och få en offert för er affärsöversättning till eller från kroatiska.

Kroatisk affärskultur

Turismen är Kroatiens viktigaste näring och landet har många turistattraktioner. Övärlden längs den adriatiska kusten och den medeltida staden Dubrovnik är kanske det mest kända turistmålet.

Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper er gärna med affärsöversättningar till och från kroatiska inom olika områden.

Kroatisk affärsmarknad

Naturtillgångarna i Kroatien är många och affärsmöjligheterna stora. Olja är tillsammans med vattenkraft de viktigaste energikällorna. Men trots avsevärda tillgångar är Kroatien inte självförsörjande med energi.

För utländska investeringsintressen finns idag affärsmöjligheter inom: jordbruk, naturtillgångar och turism. Vi översätter gärna era affärstexter till och från kroatiska oavsett område och typ av dokument.

Kroatiska affärsöversättningar

Översättningstjänsten Snabböversättare erbjuder professionella affärsöversättningar. Våra översättare har kroatiska som modersmål men även expertis inom just ert affärsområde.

Vi levererar texter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga marknadspriser inom överenskommen leveranstid. Ni får kvalitetssäkrade affärsöversättningar som är färdiga att användas direkt vid leverans.

Frågor

Ring gärna 08-58 09 78 77 och prata med oss om ni undrar över något. På sidan Kontakt hittar ni samtliga telefonnummer till de lokala kontoren.

Ni kan också kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför. Klicka på e-postlänken så återkommer projektledaren till er så snart som möjligt.

2016-05-25T14:22:05.1514774Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.