Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Sagrada Familia.

Sagrada Familia. Vi erbjuder professionella affärsöversättningar till och från katalanska.

Att göra affärer i Katalonien

Industrisektorn är livligare här än i någon annan del av Spanien. Den baseras främst på produktion av bilar, lastbilar, flygplansdelar, möbler, och elektronik för att nämna några exempel.

En annan viktig sektor är förlagsindustrin med översättningar, bokutgivningar och grafisk illustration.

Katalansk affärskommunikation

Det finns en stark katalansk identitet. De flesta här pratar inte engelska men alla pratar ”spanska”. Men att kalla språket för ”spanska” är inte populärt utan ska ni benämna språket så säg castellano istället.

Information ges generellt muntligt på castellano och skriftligt på katalan. Språkkurser i katalanska är gratis i Katalonien och finns överallt!

Lokaliserade översättare i Katalonien

Våra katalanska översättare finns inom de flesta ämnesområden. De har katalanska som modersmål men också spetskompetens inom ert fackområde.

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar era affärsöversättningar efter geografiskt område, dialektala skillnader och andra påverkande lokala faktorer. Detta kallas lokalisering och är en stor del i vår framgång på den globala marknaden idag.

Kvalificerade katalanska översättningar

Snabböversättare garanterar vi katalanska affärsöversättningar med korrekt språkbruk och terminologi. Vi har ett stort antal återkommande kunder inom olika sektorer och myndigheter.

Konkurrenskraftigt offerterbjudande

Specialiserade översättare med katalanska som modersmål, kostnadseffektiva rutiner garanterar er kvalitetssäkrade översättningar till och från katalanska. Skicka in era affärstexter via e-post och få ett konkurrenskraftigt offerterbjudande.

Kontakt

Vill ni diskutera något med oss innan ni skickar in materialet, ringer ni 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare! Ni kan även mejla direkt till en projektledare via länken här nedanför.

2016-05-25T13:55:26.9216704Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.