Affärskommunikation i Kanada på engelska

Strad i Vancouver, Kanada.

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från kanadensisk engelska.

I Kanada finns goda affärsmöjligheter inom branscher som miljö- och energiteknik, verkstadsautomation och IT- och telekommunikation.

Detta är affärsområden som Sverige redan är framgångsrika inom och förutsättningarna för svenska aktörer att kunna göra bra affärer på den kanadensiska affärsmarknaden är därmed mycket goda.

Att göra affärer i Kanada

Kanadensare har god etik, är pålästa, effektiva och fattar snabba beslut. Titlar skrivs endast ut på visitkort och används sällan förutom i de franskspråkiga delarna av landet.

Möten börjar med småprat. Sakfrågor diskuteras rakt på sak och beslut tas vanligtvis snabbt. Allt detta är bra tips på saker som kan vara bra att tänka på vid en eventuell affärsuppgörelse.

Från bioteknik till pappers- och massaindustrin

Snabböversättare har kompetensen att översätta inom områden som bioteknik, flyg- och rymdindustrin och pappers- och massaindustrin.

Med stor kunskapsbredd inom olika ämnesområden, god lokalkännedom och högt utbildade översättare kan vi enkelt anpassa era översättningar utifrån de behov och önskemål ni har.

Erbjudande

Snabböversättare är idag en av de främsta översättningsbyråerna på den europeiska marknaden och expanderar kraftigt på den globala marknaden. Vi samarbetar med högt kompetenta översättare med bakgrund och utbildning inom avancerade områden i olika delar av världen.

Mejla era texter till oss och ta del av våra förmånliga erbjudanden och få en skräddarsydd offert och ett förmånligt erbjudande.

Kontakta oss idag

Översättningsbyrån Snabböversättare har hjälpt många svenska företag och organisationer med kvalitativa affärsöversättningar och vi är övertygade om att vi även kan hjälpa ert företag! Kontakta oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

2016-06-02T14:55:51.2292106Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.