Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kyrkobyggnad i Athen.

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från grekiska.

Att göra affärer i Grekland

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder affärsöversättningar till och från grekiska inom alla affärsinriktningar.

Vi utför uppdrag åt företag, större organisationer och myndigheter.

Grekiska affärsområden

Affärsmöjligheterna på den grekiska marknaden finns idag inom: livsmedels- och textilindustri, olja, viss varvs- och stålindustri.

De viktigaste näringarna är dock turism och sjöfart. Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med kompetenta översättare inom samtliga områden.

Grekiska affärsöversättningar

Oavsett affärsområde och dokumenttyp så har vi kompetensen för korrekta affärsöversättningar till och från grekiska. Vi garanterar kvalitettsäkrade textöversättningar till konkurrenskraftiga priser.

Anlita oss om ni vill vara säkra på att få en översättning som håller högsta tänkbara kvalitet. Vi har erfarenheten, kompetensen och kapaciteten att hantera alla typer av dokument oberoende av textmängd.

Offert

Begär en offert genom formuläret eller skicka textfilerna per e-post till oss. Ange eventuella önskemål och annan information som kan vara viktig för själva översättningen så att vi kan göra en så precis offert som möjligt.

Vi analyserar texterna, pratar med den översättare vi anser bäst lämpad för uppdraget och återkommer sedan med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda. Vi skräddarsyr er översättning utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-05-26T07:12:51.9388567Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.