Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Karta över Eritrea

Vi erbjuder professionella affärsöversättningar till tigrinska.

Affärskommunikation i Eritrea

Ekonomin i Eritrea har haft en betydande tillväxt under de senaste åren. En stor anledning till det är guld- och silvergruvan Bisha. Produktionen av cement från cementfabriken i Massawa är en annan orsak.

Jordbruket är huvudnäring i inlandet, men har drabbats av ödesdigra torrperioder. Boskapsskötseln dominerar i torrare områden. Industrin är främst inriktad på konsumtionsvaror.

Kulturella skillnader

Vanor och traditioner varierar mellan olika regioner och folkgrupper i Eritrea. Det finns kulturella skiljelinjer främst mellan kristna invånare på höglandet och muslimer på låglandet.

Samtidigt har den italienska kolonialtiden och det långa befrielsekriget bidragit till att skapa en gemensam eritreansk identitet som många värnar om. Vi har expertisen och tar hänsyn till skillnaderna i våra översättningar.

Tigrinska affärsöversättningar

Översättningsbyrån Snabböversättare vet vilka affärsregler som gäller i Eritrea. Våra eritreanska översättare besitter stor kunskap om det språkbruk som används i Eritrea idag.

Med specialkompetens inom olika ämnesområden såsom jordbruk och gruvindustri garanterar vi högsta kvalitet av er översättning.

Lokalisering

Terminologi inom gruvindustri, jordbruk, boskapsskötsel och dialektala skillnader är exempel på lokalisering.

Vi har kunskapen om vilka lokala förhållanden som påverkar ett och samma grundspråk och garanterar därmed kvalitetssäkrade översättningar.

Prisoffert

Är ni i behov av en tigrinsk översättning? Begär en offert genom att mejla era texter till oss.

Ange gärna specifika önskemål och önskad leveranstid så kan vi ge en korrekt prisuppgift från början. Vi återkopplar så snart som möjligt med ett offerterbjudande till ett av marknadens lägsta priser.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 så svarar vi på era frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-05-25T14:09:32.0711769Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.