Den lille havfrue, Köpenhamn.

Vi erbjuder kvalitativa affärsöversättningar till och från danska. Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande!

Affärskultur i Danmark

Översättningsbyrån Snabböversättare utför affärsöversättningar till och från danska inom olika affärsområden.

Här berättar vi mer om sånt som kan vara bra att tänka på när ni ska göra affärer i Danmark. Vilka oskrivna regler gäller?

Bra att veta

Punktlighet är viktigt så kom i tid! Ironi är vanligt såväl i vardagliga situationer som i affärssammanhang. Kommunicera hellre på svenska än engelska vid affärsmöten.

Danska representanter vid affärsmöten har oftast rätten att ta beslut på plats. Se därför till att ge er representant samma befogenhet, det gör att förhandlingarna slipper dra ut på tiden.

Danska affärsområden

Det finns goda affärsmöjligheter inom marknadsområden som miljöteknik och energi. Danmark har varken kärnkraftverk eller vattenkraft. Landets energiproduktion idag är i första hand fossila bränslen.

Miljömålet är att bli helt oberoende av dessa. Därför finns också ett stort investeringsbehov i miljöteknik. Hälso- och sjukvård, e-handel samt livsmedelsindustrin är exempel på andra affärsområden som är värda att investera i idag.

Affärsöversättningar till danska

Vi har danska översättare boende i Danmark och andra dansktalande regioner. Vi garanterar översättare med målspråket som modersmål, rätt kompetens och erfarenhet i förhållande till ert ämnesområde.

Era texter får en terminologiskt och grammatiskt korrekt översättning helt anpassad utifrån era behov och önskemål.

Begär en offert redan idag!

Hör av er idag så tar vi fram en skräddarsydd offert. Skicka era textfiler via e-post så ser vi över materialet och återkommer med ett konkurrenskraftigt erbjudande så fort som möjligt.

Kontakta oss

Funderar ni över något eller ha mer information? Ring 08-58 09 78 77 eller mejla så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-05-31T12:11:41.3012423Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.