Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Colombias flagga.

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från colombiansk spanska.

Att göra affärer i Colombia

Colombia är ett av Latinamerikas viktigaste länder när det gäller utländska investeringar. Här finns affärsmöjligheter inom många olika marknadsområden.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder affärsöversättningar till och från colombiansk spanska.

Frihandelszoner

Colombia är strategiskt placerat med gränser mot Venezuela och Brasilien i öst, Ecuador och Peru i söder, Karibiska havet i norr och Panama i nordväst och Stilla havet i väst.

Frihandelszoner för varor och tjänster finns bland annat i: Bogota, Medellin, Barranquilla, Cartagena, Buenaventura, Palmaseca och Cucuta.

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar alltid era översättningar utifrån geografiskt område, målgrupp och andra faktorer som påverkar textbearbetningen.

Colombiansk affärskultur

Några saker som kan vara bra att ha i åtanke vid ett colombianskt affärsmöte är att alltid ha ögonkontakt med er affärspartner, vara väl förberedda med välgjorda presentationer på spanska.

Långa möten och affärsluncher förekommer ofta då man vill lära känna varandra innan ett affärssamarbete. Strumpor är obligatoriskt, oavsett väder.

Affärsområden i Colombia

Områden där förutsättningarna är goda för lyckade affärer är: jordbruk, konstruktion, miljö, teknologi, hälsa och miljö, gruvindustri, olja och gas, telekommunikation samt logistik och transport.

Översättningsbyrån Snabböversättare skräddarsyr era översättningar och anlitar endast översättare med en relevant bakgrund i förhållande till ämnesområde. På så sätt kan vi garantera kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser.

Vad kostar en översättning?

För att vi ska kunna svara vad er översättning kostar behöver vi se materialet ni önskar ha översatt. Skicka textfilerna via e-post så analyserar vi textmaterialet.

När vi pratat med den översättare vi anser mest kvalificerad för ert projekt återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande få av våra konkurrenter kan matcha.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Det går även att mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför.

2016-05-25T09:36:56.4719301Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.