Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Modernistisk byggnad.

Vi översätter era affärstexter till och från chilensk spanska!

Affärsöversättningar till och från chilensk spanska

Vilka affärsmöjligheter finns i Chile idag? Här svarar vi på det och ger tips på vett och etikett i chilensk affärskommunikation.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade helhetslösningar för era affärsöversättningar i Chile.

Affärsmarknad i Chile

Det finns goda affärsmöjligheter för aktörer på den chilenska affärsmarknaden idag inom bland annat: gruv-, cellulosa-, pappers-, trä- och skogsindustrin, energiproduktion och hälso- och sjukvård.

Miljötekniska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med utbildade modersmålsöversättare inom allt från miljöteknik till sakkunniga översättare inom juridik och medicin. Vi är noga med vem som översätter vad och väljer alltid någon med rätt kompetens i förhållande till projektets karaktär.

Vår framgång beror på bland annat: lokalisering, spetskompetens inom olika fackområden, stark programvaruteknik och bra kommunikation mellan projektledare och översättare.

Vett och etikett i chilensk affärskultur

Chilenare föredrar konkreta förslag och fokus på affärsmötet. Kallprat uppfattas oftast som någonting negativt. Punktlighet är viktigt, möten börjar på utsatt tid.

Förhandlingar kan dra ut på tiden då chilenarna inte vill stressa fram ett beslut. Chilensk spanska är officiellt affärsspråk även om den yngre generationen talar engelska.

Offert

Ni begär enkelt en offert genom formuläret eller genom att mejla texterna till oss. Någon av våra projektledare granskar textmaterialet och återkommer till er snarast möjligt med en skräddarsydd offert.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på era frågor om ni ringer 08-58 09 78 77, mejlar eller kontaktar en av våra projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

Vi garanterar kvalitetssäkrade affärsöversättningar färdiga att användas direkt vid leverans. Vi håller vad vi lovar: konkurrenskraftiga offerterbjudanden och snabba leveranser .

2016-05-25T08:20:23.9216936Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.