Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kugghjul

Vi erbjuder affärsöversättningar till och från bulgariska inom områden som maskinindustrin. Hög kvalitet till låga priser och snabba leveranser.

Affärsmöjligheter i Bulgarien

Det finns ett stort behov av satsningar inom olika sektorer i Bulgarien. Infrastruktur, energi, transport, telekom och miljö är några.

Det finns goda affärsmöjligheter för svenska företag när det gäller export, import och investeringar.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med frilansande översättare som har bulgariska som modersmål.

Bulgariska affärsområden

De främsta sektorerna för denna export- och importhandeln är maskin- och fordonsindustrin. Landet satsar också stort på textil- och metallindustri, ICT och turism.

Antalet svenska turister till Bulgarien uppgår till mellan 40 och 50 000 per år. Flera större svenska researrangörer är aktiva i Bulgarien och erbjuder framför allt resmål vid Svartahavskusten.

Tyskland, Italien, Grekland och Österrike är bland de största investeringsländerna. Sjuttiotalet svenska företag inom branscher som medicin, telefoni, textil-, möbel- och bilindustrin är aktiva på den bulgariska marknaden idag.

Bulgariska översättare

Med målspråket som modersmål och spetskompetens inom ert affärsområde kan vi garantera de bästa översättarna. Utan dolda kostnader och effektiva program kan vi erbjuda konkurrenskraftiga kvalitetsöversättningar med snabba leveranser.

Använd er av offertformuläret eller mejla era filer så återkommer vi med en prisoffert så fort vi pratat med översättaren.

Kontakta oss

Vill ni prata med någon av projektledarna innan ni skickar materialet? Ring 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till den projektledare ni ser på visitkortet här nedanför så hjälper vi er vidare!

2016-05-26T06:05:26.2973116Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.