Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Australiska sedlar.

Vi utför behovsanpassade affärsöversättningar till och från australisk engelska.

Att göra affärer i Australien

Australien har en rik kulturell mångfald med nära fem miljoner immigranter från 160 länder. Blygsamhet, jämlikhet och personliga relationer värderas högt i Australiens affärsvärld.

Översättningsyrån Snabböversättare utför affärsöversättningar till och från olika språk i Australien och hjälper er gärna vidare!

Vett och etikett i Australien

Australiensaren är punktlig, så kom i tid och tilltala er affärspartner med Mr., Mrs. eller Miss. Akademiska titlar tonas ned; skryt är inte populärt.

Kroppspråk

Kroppsspråket är ett alldeles eget språk och för att undvika kulturella krockar och komplikationer kan det vara bra att tänka på vissa saker.

Snörvla eller snyt dig inte offentligt, V-tecknet (med handflatan riktad inåt) och ”tummen upp” är vulgära gester och markerar att vederbörande kan ”dra ditt pepparn växer” respektive ”stoppa upp den någonstans”.

Sitt fram om ni åker taxi. En ensam passagerare som sitter i baksätet anses ”tro att de är något”. Om någon säger något ofördelaktigt, förväntas du svara vänligt, med glimten i ögat. Självsäkerhet är lika med respekt.

Australiensisk översättningsbyrå

Översättningsbyrån Snabböversättare anser att kvalitet inte behöver vara dyrt. Vi erbjuder affärsöversättningar till humana priser.

Våra specialiserade australiensiska översättare är väl insatta i det moderna språkbruk som är aktuellt för den engelska som talas i Australien idag. Samtliga översättare har australiensisk engelska som modersmål.

Offert

Begär en offert genom att skicka textmaterialet till oss. Vi granskar texterna och återkommer med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till det erbjudande ni fått.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill prata med någon innan ni skickar era texter. Kontakta oss idag och ta del av våra prisvärda erbjudanden.

2016-05-25T07:15:48.4491851Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.