Crystal Tower, Buenos Aires.

Buenos Aires. Vi utför affärsöversättningar till och från argentinsk spanska.

Affärskultur och korrespondens i Argentina

Svensk export till Argentina utgörs till stor del av produkter inom verkstadsindustrin. Men det finns även affärsmöjligheter inom IT-och telekom, gruv-, fordons-, pappers- och massaindustrin samt miljöteknik på den argentinska affärsmarknaden.

Översättningsbyrån Snabböversättare har det som krävs för att hantera och bearbeta era affärstexter till och från spanska.

Vett och etikett

Här nedanför har vi stolpat vi upp några punkter som kan vara bra att tänka på vid ett första affärsmöte.

  • Läkare och advokater tilltalas ”Doctor” och ingenjörer tilltalas ”Ingeniero
  • I övrigt används tilltalet Señor/Señora följt av efternamn. Tänk på att argentinare har två efternamn, ett efter fadern och ett efter modern
  • När det gäller klädsel bör män ha kostym och slips men aldrig jeans. Kvinnor bär vanligtvis klänning, långbyxor eller kjol och kavaj
  • Affärsspråket är i huvudsak spanska
  • Avtal bör alltid bekräftas skriftligen med advokat närvarande, men var förberedd på att redan fattade beslut kan komma att omprövas.

Översättare i Argentina

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till lokaliserade översättare i Argentina. De är specialiserade inom olika affärsområden och i de flesta fall fler områden än ett.

Vi skräddarsyr och behovsanpassar hela projektet och översättningen utifrån era förutsättningar, önskemål, målgrupp och geografiskt område.

Offertförfrågan

Vi är kända för vår höga kvalitet, våra konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider. Skicka in en offertförfrågan genom att mejla era texter till oss. Vi granskar materialet och återkommer med ett förmånligt erbjudande.

Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till erbjudandet och bekräftat offerten. Våra priser är starkt konkurrenskraftiga tack vare kostnadseffektiva arbetsrutiner och kvalificerade översättare i alla tidszoner.

2016-05-25T07:14:29.1692579Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.