Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Crystal Tower, Buenos Aires.

Buenos Aires. Vi utför affärsöversättningar till och från argentinsk spanska.

Affärskultur och korrespondens i Argentina

Svensk export till Argentina utgörs till stor del av produkter inom verkstadsindustrin. Men det finns även affärsmöjligheter inom IT-och telekom, gruv-, fordons-, pappers- och massaindustrin samt miljöteknik på den argentinska affärsmarknaden.

Översättningsbyrån Snabböversättare har det som krävs för att hantera och bearbeta era affärstexter till och från spanska.

Vett och etikett

Här nedanför har vi stolpat vi upp några punkter som kan vara bra att tänka på vid ett första affärsmöte.

Översättare i Argentina

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till lokaliserade översättare i Argentina. De är specialiserade inom olika affärsområden och i de flesta fall fler områden än ett.

Vi skräddarsyr och behovsanpassar hela projektet och översättningen utifrån era förutsättningar, önskemål, målgrupp och geografiskt område.

Offertförfrågan

Vi är kända för vår höga kvalitet, våra konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider. Skicka in en offertförfrågan genom att mejla era texter till oss. Vi granskar materialet och återkommer med ett förmånligt erbjudande.

Ni betalar ingenting förrän ni aktivt tackat ja till erbjudandet och bekräftat offerten. Våra priser är starkt konkurrenskraftiga tack vare kostnadseffektiva arbetsrutiner och kvalificerade översättare i alla tidszoner.

2016-05-25T07:14:29.1692579Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.