Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Hamn i Kapstaden.

Begär en offert genom formuläret eller skicka de textfiler ni vill ha översatta via e-post så hjälper vi er vidare med er affärsöversättning till det afrikanska språk ni önskar.

Afrikanska affärskulturer

Afrikaans är ett västgermanskt språk som talas främst av de vita afrikanderna och de färgade i Sydafrika och Namibia.

De härstammar från invandrare som kom från främst Nederländerna på 1600-talet.

Afrika – en växande ekonomi

Sex av tio snabbast växande ekonomier i världen finns i Afrika. Förklaringen är en global råvaruboomen och bättre villkor för företagare på de inhemska marknaderna.

Det finns en överdriven rädsla när det gäller att göra affärer i världsdelen Afrika. Man ser ofta Afrika som ett enda stort land av konflikt och fara, trots att det är en världsdel med 55 olika länder.

55 afrikanska länder med olika förutsättningar

De olika länderna har mycket olika förutsättningar. Många arbetar för bättre affärskommunikation med Afrika och försöker påvisa den stora potential som finns.

Snabböversättare har kunskapen om språkkulturerna de i olika afrikanska länderna. Vi vet skillnaderna och hjälper er gärna med era afrikanska affärsöversättningar.

Översättningsbyrå Afrika

Afrika är stort med många olika kulturer och språkvarianter. Vår afrikanska översättningsbyrå har den expertisen som krävs oavsett afrikanskt land, ämnesområde och dokumenttyp.

Vi är välkända på marknaden för våra snabba leveranser, låga priser och höga kvalitet. Översättarna har alltid målspråket som modersmål oavsett afrikanskt land och därmed kan vi garantera en mycket hög standard på våra översättningar.

Lokalisering i Afrika

Vi är experter på lokalisering. Det innebär att översättningen anpassas till de lokala förhållanden som råder i den afrikanska region där målgruppen för översättningen finns. Språkbruk, fackterminologi, måttsystem är exempel på vad man tar hänsyn till i en lokaliserad text.

Offert

För att vi ska kunna ge ett korrekt pris på en översättning, ber vi er att mejla de relevanta filerna till oss. Vi återkommer med ett skräddarsytt erbjudande för er afrikanska översättning så fort vi granskat texten och pratat med den översättare vi anser passa bäst för uppdraget.

Har ni några frågor kan ni även ringa till oss. Alla telefonnummer finns under sidan Kontakt. Hör av er! Vi hjälper er vidare!

2016-05-25T07:18:38.0061391Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.