Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Staden Ghent.

Staden Ghent. Vi erbjuder flamländska affärsöversättningar inom alla affärsområden.

Att göra affärer i Flandern

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med kvalificerade flamländska översättare med insikt i både språkkultur, affärskommunikation och olika ämnesområden.

Vi erbjuder skräddarsydda affärsöversättningar till och från flamländska och har kompetensen ni söker.

Flamländsk affärskultur

Här ger vi lite tips på sådant som kan vara bra att att känna till när ni ska sköta er affärskommunikation i Flandern.

Vid ett första affärsmöte: skaka alltid hand och presentera er. Tilltala era affärspartners med Menheer (min herre) eller Mevrouw (min dam).

Punktlighet är viktigt och att lära känna sin affärspartner. Flamländaren är nyfiken på vem du/ni är. Affärsspråk är flamländska eller franska men engelska fungerar också bra.

Resor, teater, musik och sport är lämpliga samtalsämnen men undvik att diskutera relationen vallonerflamländare.

Ödmjukhet anses likaställt med intelligens medan framfusighet uppfattas som oförskämt så tänk på hur ni framställer er och visa gärna respekt och hänsyn till det språkliga arvet i landet.

Affärsområden på framfart

Aktuella inriktningar på den belgiska och flamländska affärsmarknaden där det finns goda affärsmöjligheter idag är: livsmedel, energi- och miljöteknik, IT/Telekom och transport och logistik.

Vi på översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till kvalificerade översättare inom dessa områden och erbjuder behovsanpassade affärsöversättningar till flamländska oavsett affärsområde och typ av dokument.

Lokaliserad översättning till flamländska

I varje land är det olika lokala förhållanden som inverkar på en översättning. Allt ifrån språkbruk och dialekter till olika juridiska omständigheter.

Lokalisering kallas den hänsyn som tas till dessa faktorer vid en översättning. Detta är en av våra styrkor som översättningsbyrå. Vi anpassar era texter utifrån de behov och önskemål ni har.

Våra flamländska översättare är lokaliserade i Flandern och har flamländskan som modersmål. Detta stärker också kvaliteten i er översättning.

Erbjudande

Vi är internationellt kända för hög kvalitet, korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser. Begär en offert genom att bifoga era textfiler via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudande så snart som möjligt.

Fråga våra projektledare

Känner ni er osäkra eller funderar över något? Ring oss på 08-58 09 78 77 eller kontakta en projekt ledare direkt via visitkortet här nedanför. Vi svarar på era frågor och hjälper er vidare.

2016-05-25T08:24:44.6187607Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.