Tajikistans flagga. Affärsöversättningar till tadzjikiska och farsi

Vi hjälper er med affärsöversättningar till tadzjikiska och farsi. Vi har översättare inom alla affärsområden. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Affärsöversättningar i Tadzjikistan

Tadzjikistan eller Tadjikistan som det ofta också stavas, är en före detta sovjetrepublik. De officiella språken är ryska, farsi och tadzjikiska.

Marknadsinriktningar

De starkaste affärsområdena på marknaden är: livsmedelsindustrin, bomullsproduktion, vattenkraft och aluminium. Översättningsbyrån Snabböversättare utför affärsöversättningar till och från olika språk i den här regionen.

Affärskommunikation – farsi, tadzjikiska och ryska

Viktiga naturtillgångar i Tadzjikistan är bland annat: uran, kvicksilver, bly, zink, silver och guld. Översättningsbyrån Snabböversättare underlättar er affärskommunikation i Tadzjikistan.

Vi översätter till och från ryska, farsi och tadzjikiska och garanterar förstklassiga översättningar utav era texter.

Så här begär ni en offert

Fyll i formuläret eller mejla era inskannade dokument och begär en offert för er översättning. Vi granskar underlaget och återkommer med ett erbjudande så fort som möjligt.

Välkomna att höra av er på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Våra projektledare hjälper er vidare. Vi skräddarsyr översättningen efter era behov och önskemål.

2016-04-25T09:09:11.5130556Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.