Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Azrielis Towers i Tel Aviv.

Azrielis Towers i Tel Aviv. Vi erbjuder affärsöversättningar för er korrespondens i Israel.

Affärskommunikation i Israel

Israel är en marknadsekonomi med statligt inflytande. Landets största handelspartners är Europeiska Unionen och USA.

Snabböversättare kan underlätta er affärskommunikation i Israel. Vi översätter era affärsdokument till och från hebreiska.

Israeliska affärsområden

Största exportvarorna är högteknologiska utrustningar, läkemedel, diamanter, maskineri och transportutrustningar. Vetenskap och- teknologisektorn är en av världens främsta.

Man har den högsta andelen vetenskapsmän, tekniker och ingenjörer per capita i hela världen. En stor del av statsbudgeten spenderas på forskning och utveckling. Landet rankas högt på listor med innovation och konkurrenskraft.

Snabböversättare har specialiserade och högt utbildade översättare inom de olika affärsområdena och samarbetar även med sakkunniga inom de olika branscherna.

Sol- och vindenergi

Israel satsar stort på sol- och vindenergi. Landet har största antal användare av solvattenvärmare per capita till världen sett. Man har utvecklat effektiva metoder för att samla koncentrerat solljus som energi till industrier och hushåll.

Förmånligt offerterbjudande

Tack vare automatisering, senaste programtekniken och bra översättningsminnen sparar vi mycket av den administrativa tid som en översättning annars innebär.

Genom att vi sparar tid, sparar det också era pengar och vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser. Med modersmålsöversättare som är högt utbildade och oftast bosatta i det land er målgrupp finns får ni en kvalitetsäkrad produkt.

Bifoga och skicka era inskannade textdokument via e-post så återkopplar vi snarast möjligt med ett förmånligt erbjudande.

Hör av er på telefonnummer 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Vi berättar mer om hur vi arbetar och skräddarsyr er översättning efter era önskemål.

2016-05-26T07:56:01.3832294Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.