Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

95% av världens saffran kommer från Iran. Vi hjälper er med affärsöversättningar till och från farsi

95 % av världens saffran kommer från Iran. Vi översätter ännu inte en lika stor andel av alla texter på farsi, men vem vet vad som händer en vacker dag.

Affärskommunikation i Iran

Att kunna sköta sin affärskorrespondens språkligt korrekt är naturligtvis viktigt. Vi har persiska översättare i alla farsitalande länder: Iran, Afghanistan och Tadzjikistan.

Även i språkminoriteter som Indien, Turkiet och Armenien finns våra kompetenta översättare.

Irans ekonomi

De rika oljetillgångarna står för 90 procent av exportinkomsterna. Iran är OPEC:s näst största oljeproducent efter Saudiarabien och den näst största naturgasproducenten i världen efter Ryssland.

Andra affärsområden på den iranska marknaden är:

Översättare med persiska som modersmål

Alla våra översättare har persiska som modersmål men också expertis inom just ert ämnesområde. Prata med oss om vilken språkkombination ni vill ha. Vi hittar den översättare som passar bäst för er översättning till eller från farsi.

Oavsett i vilket farsitalande land målgruppen för översättningen är lokaliserad så kan vi hjälpa er. Vi har kunskapen om de dialektala skillnaderna som kan påverka en översättning. Hos oss får ni:

Offerterbjudande

Begär en offert för er översättning genom att formuläret eller skicka era texter till oss så går vi igenom underlaget och hör sedan av oss med ett konkurrenskraftigt kostnadsförslag.

Välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 om ni undrar över någonting eller kontakta en av våra projektledare genom visitkortet här nedanför. Vi svarar på era frågor och hjälper er vidare.

2016-06-02T10:00:53.1072251Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.