Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Penna som antecknar

Vi utför affärsöversättningar till och från georgiska inom alla affärsområden.

Att göra affärer i Georgien

I juni 2014 slöts frihandelsavtal mellan EU och Moldavien, Georgien samt Ukraina. Detta banar väg för ett gott samarbete mellan EU och de tre länderna.

Frihandelsavtalen kallas för Deep and Comprehensive Free Trade Agreement (DCFTA) och innebär en gradvis liberalisering av varuhandeln.

Tanken är att tullarna ska avvecklas och det ska bli bättre förutsättningar för europeiska företag att investera i de tre länderna. Skyddsåtgärder, offentliga upphandlingar, energi och hållbar utveckling är andra områden som avtalen täcker.

Georgiska affärsområden

I och med det frihandelsavtal som nu finns är affärsmöjligheterna stora i Georgien. Här nedanför presenterar vi några affärsområden som är aktuella idag.

Energi
Nybyggnation och reparation av kraftverk och satsningar på förnybar energi.

Kommunal infrastruktur
Nya vatten-, avlopps- och avfallsanläggningar samt stadskollektivtrafik planeras.

Transport
Nya vägar, motorvägar, järnvägar och hamnområden utvecklas.

Turism och fastigheter
Det pågår projekt för att bygga flerstjärniga hotell för att dra nytta av den växande turismen och det sker även investeringar i kontors- och affärslokaler.

Snabböversättare har kompetensen för att kunna hjälpa er i en affärskommunikation till och från georgiska. Våra översättare är specialiserade inom olika områden och har alltid målspråket som modersmål.

Offerterbjudande

Spar tid och pengar genom att anlita oss för era affärsöversättningar till och från georgiska. Vi samarbetar med högt utbildade översättare exempelvis inom områden som teknik, turism och miljö.

Mejla era textfiler till oss så återkommer vi snarast möjligt med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Har ni frågor eller vill ha mer information kan ni ringa 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare.

2016-05-26T06:26:55.6328304Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.