Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Bruneis flagga. Vi översätter era affärstexter till och från malajiska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder affärsöversättningar i Brunei. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om affärsöversättningar till och från malajiska.

Affärskultur i Brunei

Affärskulturerna skiljer sig givetvis från varandra beroende på vilket land det gäller. Översättningsbyrån Snabböversättare är väl insatt i hur affärs- och språkkultur ser ut i Brunei.

Vi erbjuder affärsöversättningar inom olika områden till och från Bruneis officiella språk malajiska.

Att tänka på vid affärsmöten

Vid ett affärsmöte visar man respekt genom att låta den äldste av mötesdeltagarna gå in i rummet först. “De äldsta” håller var sitt inledande tal och därefter kallpratas det lite för att lära känna varandra.

Kritik och negativitet undviks så mycket som möjligt och man lindar hellre in ett negativt svar eller negativ respons istället för att säga ett direkt nej.

Affärsmöjligheter – affärsområden

Det är råolje- och naturgasproduktion som främst gjort Brunei till det rika landet det är idag. Intäkter från utländska investerare blandas med inkomster från inrikesproduktion.

Turism och ekoturism

År 2007 tog Brunei emot 178 000 turister vilket var en ökning med 13 procent från året innan. För att minska beroendet av olje- och gasindustrin satsar man på turism och ekoturism.

Flygbolaget Royal Brunei Airlines arbetar strategiskt för att göra Brunei till ett nav för internationellt resande mellan Europa och Australien/Nya Zeeland men också till större asiatiska resmål. Vi på Snabböversättare erbjuder översättningar till och från malajiska inom sektorn turism.

Offerterbjudande

Ta del av våra prisvärda offerterbjudanden genom att bifoga och skicka era inskannade texter till oss. Någon av våra project managers ser över materialet och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Funderar ni över någonting eller vill veta mer? Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra medarbetare. Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-04-25T12:46:32.2869801Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.